Ingredience: | |
hovězí veverka | dle potřeby |
sůl | špetka |
pepř | špetka |
tymián | dle chuti |
olivový olej | trochu |
V dnešním receptu jsme jako obvykle u masa. Není to můj nápad, našel jsem je na netu. Pravdou je, že tohle maso není v každém obchodě, ale doporučuji shánět.
Je to luxusní maso a nadarmo se jí neříká "hovězí panenka". Tento recept je zcela jednoduchý. Maso důkladně očistíme, poté sůl, pepř - bylinky, já tymián a troška oliváče. Nechám zatáhnout na pánvičce cca 2 min na každé straně a bez velkého zdržování do předehřáté trouby na 180°C na 15-20 minut podle velikosti masa. Je to super zážitek. Možno podávat jen se zeleninou, pečivem nebo bramborovou kaší. Doporučuji vyzkoušet.
Podrobné info: