Pažitka
Název:

Pečená hovězí veverka


Pečená hovězí veverka


Ingredience:
Ingredience:
hovězí veverka dle potřeby
sůl špetka
pepř špetka
tymián dle chuti
olivový olej trochu
Postup přípravy:

V dnešním receptu jsme jako obvykle u masa. Není to můj nápad, našel jsem je na netu. Pravdou je, že tohle maso není v každém obchodě, ale doporučuji shánět. 

Je to luxusní maso a nadarmo se jí neříká "hovězí panenka". Tento recept je zcela jednoduchý. Maso důkladně očistíme, poté sůl, pepř - bylinky, já tymián a troška oliváče. Nechám zatáhnout na pánvičce cca 2 min na každé straně a bez velkého zdržování do předehřáté trouby na 180°C na 15-20 minut podle velikosti masa. Je to super zážitek. Možno podávat jen se zeleninou, pečivem nebo bramborovou kaší. Doporučuji vyzkoušet.

Podrobné info:
Počet porcí3 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Zdeněk Ernest

    zavřít okno