Pažitka
Název:

Pečené celerové hranolky


Pečené celerové hranolky


Ingredience:
Ingredience:
celer1 ks
sladká paprikacca 1 lžička
olej trochu
sůl dle chuti
Postup přípravy:

Hranolky z celeru jsou vynikající. Můžete je podávat samotné jen tak s nějakým dipem, či jako přílohu k nějakému masu.

Celer oloupeme, očistíme a nakrájíme na plátky silné cca 1cm. Z plátků potom nakrájíme hranolky cca 1x1cm silné. Hranolky vložíme na 2 - 3 minuty do vroucí vody. Poté scedíme a smícháme s olejem a kořením. Hranolky rozprostřeme na plech a pečeme v rozpálené troubě při 200 - 220C asi 30 minut. Nakonec osolíme a podáváme jako přílohu popřípadě s nějakým chutným studeným dipem.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy45 min

Autor:
Andrea Motlíková

    zavřít okno