Pažitka
Název:

Penne s kuřecím masem a hříbkovou omáčkou


Penne s kuřecím masem a hříbkovou omáčkou


Ingredience:
Ingredience:
kuřecí prsa4 ks
těstoviny penne400 g
čerstvé hříbky3-4 hrsti
olej2 lžíce
malá cibule1 ks
smetana 33%250 ml
sojová omáčka1 lžíce
worcester1 lžíce
sušený česnek1 špetka
sušený tymián1 špetka
pepř1 špetka
sůl1 špetka
Postup přípravy:

Milovníci těstovin a hub, těšte se! Rychlý, chutný a sytý oběd, je zde a stačí k tomu, opravdu pár ingrediencí.

V osolené vodě s kapkou oleje si nejprve uvaříme Penne. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a orestujeme na oleji. Potom nudličky vyjmeme z pánve a na výpeku necháme zesklovatět na jemno pokrájenou cibuli. Poté přidáme hříbky, trochu sušeného česneku, tymiánu, sójové omáčky, Worcesteru a zalijeme smetanou. Směs podusíme a nakonec vmícháme uvařené penne do připravené směsi.

Dobrou chuť!

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Vendula Balaštíková

    zavřít okno