Pažitka
Název:

Penne s rychloomáčkou s kapary, ančovičkami a olivami


Penne s rychloomáčkou s kapary, ančovičkami a olivami


Ingredience:
penne1 balíček
mražený zelený hrášek100 g
rajčatová passata250 g
kapary nebo více (dle chuti)2 lžičky
ančovičky (lze vynechat)4 filety
nakrájené černé olivy1 lžíce
česnek1 - 2 stroužky
zelená petrželka svazek
olivový olej trochu
sůl špetka
parmazán na ozdobení
(kdo bude chtít, může do omáčky přidat i jednu feferonku)
Ingredience:
Postup přípravy:

Jeden rychlý recept, který si určitě oblíbíte.

Penne vložíme do osolené vroucí vody a uvaříme na skus. Na posledních pár minut k nim dáme prohřát hrášek.
Z rajčatové passaty, kaparů, česneku, ančoviček a petrželky umixujeme hladkou omáčku, doplníme olivovým olejem a nakrájenými olivami. Dochutíme špetkou cukru a soli.
Horké těstoviny s hráškem promícháme s omáčkou, kterou před tím můžeme trochu prohřát, posypeme ještě petrželkou, parmazánem a podáváme.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Andrea Motlíková

    zavřít okno