Pažitka
Název:

Pikantní čatní s ananasem a krůtím steakem


Pikantní čatní s ananasem a krůtím steakem


Ingredience:
Ingredience:
krůtí steak2 ks
čerstvý ananas3 plátky
malá cuketa1 ks
červená paprika1 ks
žlutá paprika1 ks
červená cibule1 ks
česnek3 stroužky
mletý zázvor1/2 lžičky
mletý koriandr1/2 lžičky
římský kmín1 lžička
kurkuma1 lžička
jablečný ocet3 lžíce
sůl dle chuti
pepř dle chuti
Ghí dle potřeby
Postup přípravy:

Ráda bych se s vámi podělila o recept na tento lehký oběd nebo večeři, kterou si můžete dopřát bez výčitek. A pokud vás teď v zimě nelákají studené salty, je toto skvělá alternativa, jak se zahřát a pochutnat si.

Na Ghí osmahneme cibuli a k ní přidáme nakrájenou zeleninu a ananas. Ochutíme kořením, solí a jablečným octem. Dusíme do změknutí zeleniny (20 - 30 minut). Během dušení podle potřeby podléváme vodou. Já jsem podávala s krůtím steakem, ale bude se skvěle hodit i ryba. Dobrou chuť!

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy45 min

Autor:
Lucie Kříbalová

    zavřít okno