Pažitka
Název:

Pikantní křídla v thajské marinádě


Pikantní křídla v thajské marinádě


Ingredience:
Ingredience:
kuřecí křídla4 - 5 ks
Marináda:
Bazylia chili3 lžíce
česnek4 stroužky
bazalka5 lístků
kečup1 lžíce
med1 lžíce
celý kmín špetka
Postup přípravy:

Podáváme s opečenými bramborami, chlebem, zeleninou, nebo s rýžovými nudlemi.

Zeleninu Bazylia chili dáme do vyšší nádoby. Přidáme česnek, natrhané lístky bazalky, kečup a med a vše rozmixujeme tyčovým mixérem. Křídla nesolíme, protože Bazylia chili je slaná dost, potřeme je z obou stran marinádou, posypeme kmínem, podlijeme troškou vody a dáme grilovat do trouby. Během pečení aspoň jednou otočíme a podléváme výpekem.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy60 min

Autor:
Jana Remková

    zavřít okno