

| Ingredience: | |
| čerstvý lososový filet bez kůže (chlazený) | 300 g |
| bílá část naťové cibulky | 2 ks |
| feferonka | 1 ks |
| kopr nebo hladkolistá petržel | snítka |
| kapary | 2 lžíce |
| Zálivka: | |
| mořská sůl | dle chuti |
| citronový pepř | špetka |
| dijonská hořčice | 2 lžičky |
| olivový olej | 3 lžíce |
| šťáva z limetky | 1/2 ks |
Skvělý tip na předkrm pro návštěvu....
Očištěný a osušený filet nakrájíme nadrobno, taktéž bílou část z naťové cibulky a feferonku zbavenou jader. Přidáme najemno nakrájený kopr nebo petrželku a kapary. Necháme v misce.
Suroviny na zálivku prošleháme vidličkou do krémové konzistence a přelijeme jí lososa. Necháme chvilku vychladit a proležet v lednici.
Podle chuti dosolíme.
Podáváme s bagetkou dokřupava opečenou v topinkovači, bohatě potřenou voňavým česnekem.