

| Ingredience: | |
| hotové bramborové noky | 1 balení |
| nasekaná petrželka a pažitka | 1 lžíce |
| jarní cibulka | 2 ks |
| hlíva ústřičná | trs |
| chilli paprička nebo kayenský pepř | 1 ks |
| šunka | dle chuti |
| olivový olej | 2 lžíce |
| sůl | dle chuti |
| drcený kmín | dle chuti |
| petrželka | na ozdobu |
| parmazán nebo Grand Moravia | dle chuti |
Někdy opravdu nevím, co uvařit a hlava je prázdná, tak pak vařím něco, co ani nevím, jak dopadne. A světe div se, tohle byla opravdu dobrota.
Noky uvaříme podle návodu a slijeme. Na olivovém oleji opečeme jarní cibulku a hlívu ústřičnou. Směs krátce orestujeme, přidáme omytou a pokrájenou hlívu, drcený kmín, uzeninu, chilli papričku a petrželku. Na druhé pánvi opečeme noky a opečené je promícháme s houbovou směsí. Můžeme nakonec přidat jemný sýr (parmazán nebo jemně strouhaný sýr Grand Moravia).
Podrobné info: