Pažitka
Název:

Pivní tataráček s křupavou bagetkou

vegetariánský recept


Pivní tataráček s křupavou bagetkou


Ingredience:
Ingredience:
pivní sýr2 ks
menší cibule1 ks
kečup1 lžíce
hořčice1 lžíce
worcesteru1 lžíce
piva dle chuti1 lžíce
chilli vločky1/2 lžičky
sůl špetka
pepř špetka
Postup přípravy:

U tohoto receptu nemusíte mít opravdu strach, že byste něco nezvládli. Je to taková rychlovka, že vám bude za pár minut líto, že jste již svou porci snědli.

Sýry nahrubo nastrouháme, přidáme k nim cibuli nakrájenou najemno. Vmícháme kečup, hořčici, worcester, pepř, chilli vločky a pivo, osolíme podle chuti. Můžeme nechat odležet v lednici, ale není nutné.
Podáváme s opečeným pečivem, nejlépe potřeným bylinkovým máslem s česnekem. 

Doboru chuť!
Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Andrea Motlíková

    zavřít okno