

| Ingredience: | |
| chleba na topinku | 1 krajíc |
| olej | 2 lžíce |
| pikantnější salám o síle 0,5 cm | 2 kolečka |
| malá uvařená brambora | 1 ks |
| kapie | kousek |
| vejce | 1 ks |
| sýr Cottage | 3 lžíce |
| sůl | špetka |
| pepř | špetka |
Zbyla vám uvařená brambora a krajíček chleba z předešlého dne? Udělejte si rychlovku, která zasytí.
Z krajíce chleba bez porušení kůrky vykrojíme střídku.
Vejce ve sklence, nebo hrníčku rozšleháme vidličkou a promícháme s Cottage (bez nálevu).
Salám, bramboru a papriku nakrájíme na velice drobné kostičky.
Do pánve na rozehřátý olej dáme na 2minuty osmažit salám a brambory. Pak přidáme papriku, vše promícháme a nahrneme na hromádku. Ohraničíme chlebovou kůrkou a vnitřek zalijeme vejcem se sýrem. Osolíme, opepříme a pozvolna smažíme 3minuty.
Poté přiklopíme vykrojenou střídkou, obracečkou naplněný chleba opatrně otočíme na druhou stranu a chleba ještě 2minuty opékáme.
Na talíři překrojíme a ozdobíme kouskem papriky.