

| pohankové vločky nebo pohanka lámanka | 80 g |
| jáhlové vločky | 30 g |
| voda nebo mléko | 250 ml |
| jablko | 1 ks |
| drcené lněné semínko | 1 lžička |
| goji | dle chuti |
| rozinky | dle chuti |
| ořechy | dle chuti |
| skořice | dle chuti |
| Ingredience: |
Nevíte co k snídani? Vyzkoušejte tento recept na pohankovou kaši. Přidat do ní můžete co vám nejvíce chutná. Pohanková kaše je skvělá snídaně do začátku dne.
Do rendlíčku si dáme vodu a oboje vločky a přivedeme k varu. Vločky budou za chvíli hotové, pokud použijeme pohanku lámanku, tak ta vezme delší dobu. Když se vyvaří voda a ještě nemáme hotovou pohanku, přilijeme další vodu. A jako vždy, celý náš budoucí výtvor hlídáme, ať se nám nepřichytí.
Postupně přidáváme na kostičky nakrájené jablko, rozinky, goji, nasekané ořechy, drcené lněné semínko a skořici. Cukr nepotřebujeme, rozinky a jablíčko nám to osladí samo o sobě.
Skvělá snídaně do začátku dne. Dobrou chuť.
Podrobné info: