Pažitka
Název:

Pomazánka z tresčích jater


Pomazánka z tresčích jater


Ingredience:
Ingredience:
tresčí játra2 balení
Lučina200 g
malá cibule1 ks
sardelová past1 lžička
pažitka dle chuti
Postup přípravy:

Jsme hodně pomazánkoví, tak zkouším připravovat nejrůznější druhy pomazánek. A jak jste na tom vy?

Z tresčích jater slijeme olej, dáme  je do hlubší nádobky, přidáme Lučinu, sardelovou pastu, nakrájenou cibuli a vše rozmixujeme ponorným mixérem. Dáme alespoň na 1/2 hodiny vychladit.

Namazané na čerstvém pečivu posypeme nakrájenou pažitkou.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Drahomíra Kořínková

    zavřít okno