

| Pečené portobello: | |
| žampiony portobello | 6 ks |
| cibule | 2 ks |
| paprika | 2 ks |
| česnek | 4 stroužky |
| olivový olej | trochu |
| sojová omáčka Tamari | 3 lžíce |
| parmezán se sezamem a kešu | dle chuti |
| bylinkové máslo | dle chuti |
| bambova sůl | dle chuti |
| uzená paprika | špetka |
| Dále: | |
| celozrnné burger housky | 6 ks |
| tofunéza (sojanéza, domácí kečup) | dle potřeby |
| kvašená zelenina | dle potřeby |
| ledový salár | dle potřeby |
| rukola | dle potřeby |
| rajčátka | 2 ks |
Kdo by neměl chuť si dát burger??? Burgery se dají naplnit čímkoliv a výsledek je pokaždé vynikající. Stačí jen trošku fantazie a skvělá večeře je na světě.