

| Ingredience: | |
| pstruh lososovity | 2 porce |
| špagety | 1/2 balení |
| červená cibule | 1 ks |
| žampiony | 5 ks |
| cuketa | 1/2 ks |
| cherry rajčata | 6 ks |
| česnek | 1 stroužek |
| rozmarýn | 2 snítky |
| olivový olej | dle potřeby |
| sůl | dle chuti |
| pepř | špetka |
| citron nebo limetka | 1 ks |
Podobná jídla zbožňuji hned z několika důvodů. Je to rychle hotovo, je to zdravé a není vám po něm těžko ještě za pár hodin.
Nejdříve si nakrájejte zeleninu, kterou budete později restovat.
Do osolené, vroucí vody dáme vařit špagety. Osolíme pstruha lososovitého a dáme smažit. Ryba se ráda vysouší tak pozor, stačí 3 minuty z každé strany. Rybu si pak dáme do trouby, kterou máme předehřátou jen na cca 80 stupňů. Jde nám spíš o udržení teploty. Následně osmahneme cibulku, houby a česnek. Po změknutí hub přidáme i cuketu a bylinky a o chvíli později ještě rajčátka. Ty necháme spíš jen prohřát. Zeleninu osolíme a opepříme a do pánve přidáme do pánve a smícháme se zeleninou. Následuje už jen servis, kdy ještě jídlo zakápneme šťávou z citronu nebo limetky a olivovým olejem.