Pažitka
Název:

Pstruh lososovitý s restovanou zeleninou, kopr a špagety


Pstruh lososovitý s restovanou zeleninou, kopr a špagety


Ingredience:
Ingredience:
pstruh lososovity2 porce
špagety1/2 balení
červená cibule1 ks
žampiony5 ks
cuketa1/2 ks
cherry rajčata6 ks
česnek1 stroužek
rozmarýn2 snítky
olivový olej dle potřeby
sůl dle chuti
pepř špetka
citron nebo limetka1 ks
Postup přípravy:

Podobná jídla zbožňuji hned z několika důvodů. Je to rychle hotovo, je to zdravé a není vám po něm těžko ještě za pár hodin. 

Nejdříve si nakrájejte zeleninu, kterou budete později restovat.
Do osolené, vroucí vody dáme vařit špagety. Osolíme pstruha lososovitého a dáme smažit. Ryba se ráda vysouší tak pozor, stačí 3 minuty z každé strany. Rybu si pak dáme do trouby, kterou máme předehřátou jen na cca 80 stupňů. Jde nám spíš o udržení teploty. Následně osmahneme cibulku, houby a česnek. Po změknutí hub přidáme i cuketu a bylinky a o chvíli později ještě rajčátka. Ty necháme spíš jen prohřát. Zeleninu osolíme a opepříme a do pánve přidáme do pánve a smícháme se zeleninou. Následuje už jen servis, kdy ještě jídlo zakápneme šťávou z citronu nebo limetky a olivovým olejem.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy45 min

Autor:
Veronika Davidová

    zavřít okno