Pažitka
Název:

Pstruh s grilovanou zeleninou


Pstruh s grilovanou zeleninou


Ingredience:
pstruh1 ks
zelenina dle chuti
sůl špetka
koření (česnek,rozmarýn, hrubozrnná sůl) špetka
citrón1 ks
olivový olej trochu
Ingredience:
Postup přípravy:

Nepodceňujte vůni čerstvých bylinek, které vaše jídla posunou o úroveň výš.

Pstruha očistíme, nasolíme, okořeníme a naplníme dvěma měsíčky citrónu. Pstruha zatáhneme na grilu (pánvi) a dáme péct na 10 minut při 225°C. 

Zeleninu pokrájíme na větší kousky a dáme ogrilovat na rozpálený gril, zlehka pokapeme olivovým olejem a okořeníme. Doporučuji však s kořením nepřehánět, spíše klidně použijte čerstvé bylinky či větvičku rozmarýnu, která jídlo nádherně provoní.

Grilujeme 4-6 minut a servírujeme.

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Marek Janík

    zavřít okno