pstruh | 1 ks |
zelenina | dle chuti |
sůl | špetka |
koření (česnek,rozmarýn, hrubozrnná sůl) | špetka |
citrón | 1 ks |
olivový olej | trochu |
Ingredience: |
Nepodceňujte vůni čerstvých bylinek, které vaše jídla posunou o úroveň výš.
Pstruha očistíme, nasolíme, okořeníme a naplníme dvěma měsíčky citrónu. Pstruha zatáhneme na grilu (pánvi) a dáme péct na 10 minut při 225°C.
Zeleninu pokrájíme na větší kousky a dáme ogrilovat na rozpálený gril, zlehka pokapeme olivovým olejem a okořeníme. Doporučuji však s kořením nepřehánět, spíše klidně použijte čerstvé bylinky či větvičku rozmarýnu, která jídlo nádherně provoní.
Grilujeme 4-6 minut a servírujeme.
Podrobné info: