

| Ingredience: | |
| pstruh | 2 filety |
| olivový olej | trochu |
| citronový pepř | špetka |
| sůl | špetka |
| pepř | špetka |
| kukuřice | 2 ks |
| červená paprika | 1 ks |
| žlutá paprika | 1 ks |
| malá cuketa | 1 ks |
| citronová šťáva | dle chuti |
| med | dle chuti |
| máslo | kousek |
Ryby není na talíři nikdy dost....
Pstruha jsem potřela olivovým olejem a posypala citronovým pepřem, je slaný, takže netřeba již solit. Opekla jsem ho na grilovací pánvi. Zeleninu jsem na trošce olivového oleje také opekla na grilovací pánvi, pouze osolenou a opepřenou. Kukuřici jsem koupila předvařenou, ale přesto jsem ji chvilku povařila a pak opekla na másle, osolila, opepřila (pepř mi nesmí chybět v žádném jídle). Po chvíli opékání jsem ji pokapala citronovou šťávou a medem. Ještě chvilku jsem opékala, aby med zkaramelizoval.
Podrobné info: