Pažitka
Název:

Pstruh se zeleninou


Pstruh se zeleninou


Ingredience:
Ingredience:
pstruh2 filety
olivový olej trochu
citronový pepř špetka
sůl špetka
pepř špetka
kukuřice2 ks
červená paprika1 ks
žlutá paprika1 ks
malá cuketa1 ks
citronová šťáva dle chuti
med dle chuti
máslo kousek
Postup přípravy:

Ryby není na talíři nikdy dost....

Pstruha jsem potřela olivovým olejem a posypala citronovým pepřem, je slaný, takže netřeba již solit. Opekla jsem ho na grilovací pánvi. Zeleninu jsem na trošce olivového oleje také opekla na grilovací pánvi, pouze osolenou a opepřenou. Kukuřici jsem koupila předvařenou, ale přesto jsem ji chvilku povařila a pak opekla na másle, osolila, opepřila (pepř mi nesmí chybět v žádném jídle). Po chvíli opékání jsem ji pokapala citronovou šťávou a medem. Ještě chvilku jsem opékala, aby med zkaramelizoval.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Romana Važanská - Rubášová

    zavřít okno