Pažitka
Název:

Pstruzi na gril s bylinkovým máslem


Pstruzi na gril s bylinkovým máslem


Ingredience:
Ingredience:
máslo1/2 kostky
česnek2 stroužky
bylinky (libeček,tymián,bazalka,kopr,petrželka) hrst
sůl dle chuti
pstruh4 ks
Postup přípravy:

Pstruh s bylinkovým máslem vás musí zaručeně nadchnout. V jednoduchosti je totiž ta největší krása.

Rybu uvnitř vyplníme bylinkovým máslem. Nahoře mírně posolíme, okořeníme. Dáme péct na gril. Bylinkové máslo: máslo rozetřeme, prolisujeme do něj česnek, přidáme nadrcené bylinky a sůl. Zbytkem másla potřu housky, plátky veky, rohlík, to co je a dám taky na gril - výborné!

Podrobné info:
Počet porcí5 porcí
Čas přípravy30 min

Autor:
Lenka Křížová , Malenka

    zavřít okno