Pažitka
Název:

Rajčata plněná nivou, máslem a strouhanou debrecínskou pečení


Rajčata plněná nivou, máslem a strouhanou debrecínskou pečení


Ingredience:
Ingredience:
pevná rajčata4 - 5 ks
strouhaný sýr s modrou plísní140 g
změklé máslo60 g
strouhaná debrecínská pečeně140 g
mléko2 lžíce
petrželka dle chuti
libeček dle chuti
nať z jarní cibulky dle chuti
Postup přípravy:

Mám pro vás tip na rychlou chuťovku, která vždy přijde k chuti. Rajčata můžete plnit různými náplněmi, záleží, na co máte zrovna chuť.

Rajčata omyjeme, osušíme, vršek rajčat odkrojíme a vydlabeme dužinu. Strouhanou nivu, uzeninu a změklé máslo společně vyšleháme. Pokud je pomazánka moc hustá, přidáme trochu mléka. Přisypeme bylinky a směsí naplníme vydlabaná rajčata. Zdobíme bylinkami.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Ivana Černá

    zavřít okno