

| Ingredience: | |
| zralé pevné rajče | 5 ks | 
| pórek | 1,5 hrsti | 
| konzervovaná cizrna | 6 lžic | 
| stroužek česneku prolisovaný | 1 ks | 
| zakysané smetany | 6 lžic | 
| sůl | 1 špetka | 
| pepř | 1 špetka | 
| strouhané vlašské ořechy | 4 lžíce | 
| citronová šťáva | 1 lžíce | 
| oregano | 1 snítka | 
| kari pasta | 1 špička lžičky | 
Pokud váháte, co udělat zajímavého návštěvě, tento recept je tím pravým zpestřením vaší kuchyně. Předkrm bude barevný, chutný a jistě sklidí úspěch.
Rajčatům seřízneme vršky a ostrou lžičkou vydlabeme dužninu.
V misce rozmícháme créme fresh s kari pastou, potom s ostatním kořením, nasekaným oregánem, ořechy a česnekem. Přidáme dužninu z rajčat, pórek a pak ochutíme solí a citronovou šťávou. Úplně nakonec vmíchejte okapanou cizrnu.
Necháme alespoň hodinu odležet v chladu a pak směsí plníme rajčata. Podáváme jako lehkou svačinu nebo večeři či osvěžující pohoštění.
Dobrou chuť!