Pažitka
Název:

Rajčatová polévka s parmazánem


Rajčatová polévka s parmazánem


Ingredience:
Ingredience:
olivový olej dle potřeby
cibule dle chuti
rajčata2 plechovky
sůl dle chuti
pepř dle chuti
česnek dle chuti
vývar dle potřeby
bazalka dle chuti
parmazán na posypání dle chuti
krutonky dle chuti
Postup přípravy:

Rajskou polévku jsem ve školní jídelně přímo nesnášela, ale doma si ji dělám jinak a můžeme se po ní utlouct.

Na oleji zpěníme cibuli a přidáme rajčata z plechovek, osolíme, opepříme, přidáme vývar, prolisovaný česnek a bazalku. Povaříme a rozmixujeme. Podáváme s krutonky a parmazánem.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Romana Važanská - Rubášová

    zavřít okno