

| Ingredience: | |
| cibule | 1 ks |
| rajčata | 1 konzerva |
| máslo | 1 plátek |
| voda | 1 l |
| tymián | 3 snítky |
| sůl | špetka |
| pepř | špetka |
| skořice | špetka |
| uvařená rýže | 1 sáček |
| zakysaná smetana | 1 kelímek |
Servírujte se lžící zakysané smetany....
Nadrobno pokrájenou cibulku jsem orestovala na plátku másla, přidala pokrájená rajčata z plechovky, zalila vodou, přidala pár snítek tymiánu, osolila, opepřila a vařila asi 20 minut. Poté jsem vyndala snítky tymiánu (během vaření se lístečky uvolnili a zbyly jen dřevnaté stonečky) a polévku rozmixovala, dochutila cukrem, skořicí, solí, pepřem a nechala rozpustit plátek másla (polévka se už nevaří) Na talíři jsem přidala uvařenou rýži a lžící zakysané smetany.
Podrobné info: