Pažitka
Název:

Ředkvičková pomazánka


Ředkvičková pomazánka


Ingredience:
Ingredience:
ředkvičky1 svazek
máslo50 g
tavený sýr100 g
cibule1 ks
uvařená vejce4 ks
hořčice1 lžíce
pažitka dle chuti
sůl dle chuti
pepř dle chuti
Postup přípravy:

Pomazánky jsou u nás doma dost oblíbené a já se stále snažím vymýšlet nové. Dnes mám pro vás jednu s ředkvičkami.

Příprava je velice rychlá a jednoduchá. Ředkvičky si omyjeme a společně s vařenými vejci nastrouháme. Přidáme ostatní ingredience a společně promícháme. Pak už stačí jen pomazánku namazat na oblíbené čerstvé pečivo.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Romana Važanská - Rubášová

    zavřít okno