

| kuřecí řízky | 3 ks |
| sůl | špetka |
| Těstíčko: | |
| vejce | 3 ks |
| strouhanka | 1 hrst |
| dijonská hořčice | 1 lžíce |
| olej | 1 lžíce |
| sojová omáčka | 2 lžíce |
| česnek | 2 stroužky |
| majoránka | 1 lžíce |
| adžika | 1 lžíce |
| sůl | špetka |
| Ingredience: |
Máte rádi řízky? Zapomeňte tentokrát na klasický trojobal a obalte maso v chutném kořeněném těstíčku.
Všechny přísady na těstíčko důkladně promícháme tak, aby bylo bez hrudek. Maso nakrájíme na menší řízečky, naklepeme, osolíme a naložíme je minimálně na 3 hodiny do lednice. Pořádně promícháme, aby těstíčko maso obalilo ze všech stran. Lze samozřejmě nechat v lednici i přes noc, o to lépe.
Poté i s těstíčkem pečeme pozvolna dozlatova na oleji, těstíčko před obrácením ještě rozetřeme po povrchu a otočíme.
Podrobné info: