

| Ingredience: | |
| rýže | 800 g |
| maso | dle chuti |
| sos z pečené vepřové roládky nebo jiný výpek | dle chuti |
| žampiony | 4 ks |
| drobná mochovská zelenina | dle chuti |
| malá cuketa | 1 ks |
| cibule | 1 ks |
| sůl | dle chuti |
| pepř | dle chuti |
| kurkuma | špetka |
| jarní cibulka | 1 ks |
| sojová omáčka | dle chuti |
Když zrovna nevím co připravit k obědu, kouknu do lednice a připravím něco z ingrediencí, co najdu.
Rýži uvaříme podle návodu. Na sosík z pekáčku od pečené bůčkové rolády pokrájíme kousky masa, přidáme restovat plátky žampionů, posypeme kmínem, pepřem, jarní cibulkou a nakonec přidáme dusit i drobnou zmraženou zeleninku. Zakápneme sojovou omáčkou a přisypeme kostičky pokrájené cukety. Dusíme doměkka. Tuto masovo-zeleninovou směs přimícháme do uvařené rýže. Máme velmi chutné rizoto.
Podrobné info: