Pažitka
Název:

Rizoto s lososem a hráškem


Rizoto s lososem a hráškem


Ingredience:
Ingredience:
zmražený hrášek150 g
zeleninový vývar1 l
losos400 g
pórek1 ks
česnek2 stroužky
malá cibule1 ks
olivový olej1 lžíce
tymián3 snítky
rýže na rizoto (carnaroli nebo arborio)250 g
máslo1 lžíce
kůra a šťáva z chemicky neošetřeného citronu dle chuti
hladkolistá petržel1/2 svazku
sůl dle chuti
čerstvě mletý pepř špetka
Postup přípravy:
 K příležitosti Food Revolution Day jsem dostala možnost, vyzkoušet novou kuchařku od Jamieho studentky Kerryan Dunlop MOJE RODINNÁ KUCHAŘKA. 
Knížka se bude líbit všem, kdo mají rádi jednoduchá jídla z dostupných surovin, rychle hotová, ale s nápadem a skvělou chutí. Knížka je rozdělena do pěti kapitol. Snídaně, Svačinky & rychlovky, Vaření ve velkém, Čas na večeři a Přílohy.
Postup:
Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Pavlína Stachová

    zavřít okno