

| Ingredience: | |
| bílá nepraná rýže | 1/2 šálku | 
| pórek nakrájený na kolečka | 1/8 ks | 
| máslo | 2 lžíce | 
| sůl | 1/2 lžičky | 
| italský sýr Grana Padano | 40 g | 
| menší cibule | 1 ks | 
| houby (jidášovo ucho) | hrst | 
| růžový pepř | špetka | 
| voda | |
| Na ozdobení: | |
| rajče a rukola | dle chuti | 
Když se řekne Itálie, tak nás všechny napadne pizza, špagety, rizoto, víno a já nevím co ještě. Je to prostě národ se skvělou kuchyní, nádhernou přírodou a přátelskou duší. Proto jsem z kuchařky Lidl Romana Pauluse a Marcela Igňačáka vylovila recept, který je mi blízký a sympatický - Rizoto se sýrem Grana Padano. Dělaly se nám boule za ušima!