

| Ingredience: | |
| aljašská treska | 1 balení (400g) |
| vejce | 1 ks |
| cibule | 1 ks |
| česnek | 3 stroužky |
| sůl | dle chuti |
| pepř | dle chuti |
| plnotučná hořčice | 1 lžíce |
| strouhanka | dle potřeby |
| olej | na smažení |
| hrášek | dle potřeby |
| brambory | dle potřeby |
| máslo | dle potřeby |
| mléko | dle potřeby |
Doma máme všichni moc rádi ryby na různé způsoby. Dnes jsem z tresky zkusila připravit karbanátky a moc nám chutnaly.
Tresku necháme jen trochu rozmrznout a rozsekáme v mixéru, pak přidáme ostatní suroviny kromě strouhanky. Vše vyklopíme do mísy, přidáme trochu strouhanky a uděláme malé karbanátky, které ještě obalíme ve strouhance. Osmažíme na oleji. Poté si připravíme obvyklým způsobem kaši z brambor a hrášku.
Podrobné info: