Pažitka
Název:

Rybí karbanátky s bramborovo-hráškovou kaší


Rybí karbanátky s bramborovo-hráškovou kaší


Ingredience:
Ingredience:
aljašská treska1 balení (400g)
vejce1 ks
cibule1 ks
česnek3 stroužky
sůl dle chuti
pepř dle chuti
plnotučná hořčice1 lžíce
strouhanka dle potřeby
olej na smažení
hrášek dle potřeby
brambory dle potřeby
máslo dle potřeby
mléko dle potřeby
Postup přípravy:

Doma máme všichni moc rádi ryby na různé způsoby. Dnes jsem z tresky zkusila připravit karbanátky a moc nám chutnaly.

Tresku necháme jen trochu rozmrznout a rozsekáme v mixéru, pak přidáme ostatní suroviny kromě strouhanky. Vše vyklopíme do mísy, přidáme trochu strouhanky a uděláme malé karbanátky, které ještě obalíme ve strouhance. Osmažíme na oleji. Poté si připravíme obvyklým způsobem kaši z brambor a hrášku.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Romana Važanská - Rubášová

    zavřít okno