Pažitka
Název:

Rybí pomazánka na okurkách a ředkvičkách


Rybí pomazánka na okurkách a ředkvičkách


Ingredience:
Ingredience:
měkký tvaroh1 ks
sardinky v oleji1 balení
pokrájená jarní cibulka1 ks
lučina1 lžíce
sůl dle chuti
pepř dle chuti
hořčice1 lžička
salátová okurka1 ks
velká červená ředkvička1 ks
petželka na ozdobení
Postup přípravy:

Máme rádi pomazánky, tak jsem tentokrát udělala rybí a spojila ji se zeleninou. Je to krásně barevné a zdravé.

Z tvarohu, sardinek, hořčice, cibulky, soli, pepře a lučiny umícháme do hladka pomazánku, kterou zdobíme na vykrajované a oloupané okurky a plátky ředkviček. Dozdobíme petrželkou. Je to jednoduché, rychlé a chutná to skvěle.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Ivana Černá

    zavřít okno