Pažitka
Název:

Rybičková pomazánka ze sardelové pasty a makrely v oleji


Rybičková pomazánka ze sardelové pasty a makrely v oleji


Ingredience:
Ingredience:
Bystřická pomazánka bez příchuti (pomazánkové máslo)200 g
makrela v oleji125 g
sardelová pasta1/4 tuby
menší cibule1 ks
Postup přípravy:

Mám moc ráda jakoukoliv rybičkovou pomazánku, a když mě honí mlsná, není co řešit.

Z konzervy makrel slijeme olej. 

Makrely přidáme k pomazánkovému máslu, přidáme sardelovou pastu a vše důkladně rozmixujeme.

Poté vmícháme drobně nakrájenou cibuli a mažeme na čerstvé pečivo.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Drahomíra Kořínková

    zavřít okno