

| Ingredience: | |
| kuličky červeného rybízu | 400 ml |
| rybízová marmeláda | 200 ml |
| kysaná smetana | 200 g |
| sypká želatina | 15 g |
| voda | 50 ml |
| tekutý med | 4 lžíce |
| malé silikonové formičky | 11 ks |
Už máte udělanou rybízovou marmeládu a zbylo vám ještě trochu pěkně zralého rybízu? Jestli ano, tento recept je přímo pro Vás.
Do hrnce dáme 50ml vody, marmeládu a slabým varem za stálého míchání uvedeme marmeládu do tekutého stavu.
Horkou směs odstavíme ze sporáku, vsypeme želatinu a pořádně promícháme.
Po 10minutách šlehačem prošleháme, přidáme smetanu, med a vyšleháme do hladké hmoty. Na závěr vařečkou vmícháme kuličky rybízu a pomocí lžíce naplníme silikonové formičky.
Dáme do lednice dobře vychladit. Po vychlazení můžeme dát část i do mrazáku.