Pažitka
Název:

Rýžové koule


Rýžové koule


Ingredience:
Ingredience:
uvařená rýže1 hrnek
med2 lžíce
kokos3 lžíce
šťáva z kompotu3 lžíce
mleté ořechy1/2 hrnku
nastrouhaná čokoláda1 tabulka
kokos na obalení
Postup přípravy:

Často nás pronásledují chutě na sladké a toto je rychlý recept pro mlsné jazýčky.

Suroviny zpracujeme dohromady. Pokud je směs moc mokrá, přidáme kokos, když je moc suchá, přidáme šťávu. Uděláme koule a obalíme v kokosu. Necháme vychladit asi hodinku v ledničce. Podáváme jako dezert.

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Romana Važanská - Rubášová

    zavřít okno