Pažitka
Název:

Rýžový dezert s mrkvičkou, jablíčkem a fresh šťávou z jablíček


Rýžový dezert s mrkvičkou, jablíčkem a fresh šťávou z jablíček


Ingredience:
Ingredience:
vařená kulatozrnná rýže100 g
malá mrkev2 ks
jablíčka1 - 2 ks
fresh šťáva z jablek dle chuti
řepkový olej pár kapek
Postup přípravy:

Jednoduchá, rychlá svačinka, která je vhodná pro malé i velké a já s ní tedy nikdy košem nedostala.

Jelikož jsem rýži připravovala na přílohu, uvařila jsem si rýže víc a použila ji na přípravu svačinky.
Kulatozrnnou rýži jsem dala vařit společně s mrkví. Po uvaření propláchla a přidala pár kapek oleje, smíchala s nastrouhaným jablíčkem, dosladila čerstvou šťávou z jablíčka. Ozdobila jsem brusinkami od bio-nebio, které jsou doslazené jablečnou šťávou a nejsou sířené.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Jitka Matěchová

    zavřít okno