

| Ingredience: | |
| kuřecí maso | 200 g |
| rýže | 120 g |
| červená řepa | 200 g |
| vejce | 4 ks |
| sůl | špetka |
| pepř | špetka |
| grilovací koření | špetka |
| jarní cibulka | 2 ks |
| majonéza | 60 g |
Dobrý tip na zpracování červené řepy, dobrý tip na lehkou a zdravou večeři pro všechny ženušky dychtící po té "správné linii".
Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme, zakápneme trochou oleje a necháme chvilku uležet v lednici. Poté zprudka orestujeme a uložíme na stranu. Červenou řepu uvaříme doměkka, po zchladnutí oloupeme a nahrubo nastrouháme. Vajíčka uvaříme natvrdo a po vychladnutí prolisujeme přes mřížku (na brambory). Rýži uvaříme. Všechny ingredience dobře promícháme. Ochutíme solí a pepřem a spojíme majolkou. Pro ještě zdravější verzi použijeme kysanou smetanu. Můžeme nechat chvíli vychladit a před podáváním na talíři posypeme jarní cibulkou.
Linii zdar! Nazdar!
Podrobné info: