

| Ingredinece: | |
| cuketa | 4 ks |
| bio citron | 1 ks |
| bílé konzervované fazole | 400 g |
| nakrájená pažitka | 2 lžíce |
| nakrájená petrželová nať | 1 lžíce |
| olivový olej | 3 - 4 lžíce |
| sůl | špetka |
| čerstvě mletý pepř | špetka |
Netradiční kombinace cukety a fazolí....
Jdeme na to!
Škrabkou nakrájejte cuketu tak, abyste se pokud možno vyhnuli středu cukety. Dejte si vařit vodu.
Cuketu vložte do vroucí vody a povařte cca 1 minutu. Cuketu sceďte.
Do mísy nastrouhejte citrónovou kůru z půlky citrónu, přidejte vymačkanou šťávu z celého citrónu, petržel (mátu), pažitku, osolte a opepřete. Přilijte olej, promíchejte a nechte minutu marinovat.
Máme hotovo. Můžeme servírovat.
PŘEJI DOBROU CHUŤ!
Podrobné info: