

| Ingredience: | |
| housky, bulky, nebo bagetky | 4 ks |
| velká kuřecí prsa | 2 ks |
| pesto z medvědího česneku | dle chuti |
| majolka | dle chuti |
| kečup | dle chuti |
| salát | dle chuti |
| rajče | dle chuti |
| okurka | dle chuti |
| paprika | dle chuti |
| olej | dle potřeby |
Mám pro vás tip na rychlou véču, což v týdnu určitě uvítá skoro každý.
Velké kuřecí prso si rozpůlíme na dvě části tak, aby nám vznikly 2 plátky, které naložíme do pesta z medvědího česneku a necháme alespoň dvě hodiny odpočívat.
Rozehřejeme si olej, maso dobře orestujeme a vyndáme vedle na talíř.
Rozřízneme si bulku, spodní stranu pomažeme majolkou a kečupem, vložíme list salátu, na plátky nakrájené rajče, okurku a papriku a na ně dáme osmažené kuřecí maso.
Podrobné info: