Pažitka
Název:

Sendvič s marinovaným kuřecím prsíčkem v pestu z medvědího česneku


Sendvič s marinovaným kuřecím prsíčkem v pestu z medvědího česneku


Ingredience:
Ingredience:
housky, bulky, nebo bagetky4 ks
velká kuřecí prsa2 ks
pesto z medvědího česneku dle chuti
majolka dle chuti
kečup dle chuti
salát dle chuti
rajče dle chuti
okurka dle chuti
paprika dle chuti
olej dle potřeby
Postup přípravy:

Mám pro vás tip na rychlou véču, což v týdnu určitě uvítá skoro každý.

Velké kuřecí prso si rozpůlíme na dvě části tak, aby nám vznikly 2 plátky, které naložíme do pesta z medvědího česneku a necháme alespoň dvě hodiny odpočívat. 

Rozehřejeme si olej, maso dobře orestujeme a vyndáme vedle na talíř.

Rozřízneme si bulku, spodní stranu pomažeme majolkou a kečupem, vložíme list salátu, na plátky nakrájené rajče, okurku a papriku a na ně dáme osmažené kuřecí maso.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Vendula Špetlíková

    zavřít okno