

| Ingredience: | |
| sépiové tagliolini | 250 g |
| cherry rajčátka | 10 ks |
| malá cuketa | 1/2 ks |
| smetana ke šlehání | 1 kelímek |
| prosciutto cotto | 3 plátky |
| parmezán na posypání | hrstička |
| zelené olivy | |
| sůl | špetka |
| pepř | špetka |
| olivový olej | |
| grilovací koření na zeleninu |
Tento recept musí nadchnout, každého milovníka těstovin. Už jste jedli sépiové těstoviny?
Do malé zapékací misky dáme rajčátka a cuketu nakrájenou na kostičky o velikosti zhruba 1cm.
Pocákáme olivovým olejem a posypeme grilovacím (či jiným oblíbeným) kořením.
Dáme na cca 20 minut do trouby pod gril.
Poté přímo v pekáčku podlijeme smetanou ke šlehání, promícháme a ještě na 10 minut omáčku "dopečeme".
Hotovou pak dle chuti dosolíme, smícháme s těstovinami, které sypeme nasucho opraženým pršutem a parmezánem. Můžeme přidat i olivy.
Doboru chuť!
Podrobné info: