Pažitka
Název:

Smažené koule z uzeného masa, dýňové pyré a pečená dýně


Smažené koule z uzeného masa, dýňové pyré a pečená dýně


Ingredience:
Ingredience:
malá dýně hokaido1 ks
máslo dle potřeby
sůl dle chuti
smetana dle potřeby
vajíčko dle potřeby
olej dle potřeby
uzené masocca 350 - 400 g
trojobal - hladká mouka, vajíčko, strouhanka dle potřeby
Postup přípravy:

Dnes jsem uzené maso upravila trochu jinak a moc nám chutnalo. Pokud Vás tento recept zaujal, určitě jej vyzkoušejte. 

Maso uvaříme do měkka a umeleme, přidáme vajíčko, trochu smetany, podle potřeby dosolíme. Uděláme koule a obalíme v klasickém trojobalu. Usmažíme v oleji.

Do vývaru z uzeného masa dáme na větší kusy nakrájenou dýni i se slupkou a uvaříme. Část dýně upečeme na másle. Uvařenou dýni rozmixujeme tyčovým mixérem, přidáme sůl a máslo.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy60 min

Autor:
Romana Važanská - Rubášová

    zavřít okno