

| Ingredience: | |
| špagety | 400 g |
| cibule | 1 ks |
| slanina | 200 g |
| žloutky | 3 ks |
| parmezán | 100 g |
| smetana | 200 ml |
| pepř | špetka |
| sůl | špetka |
Kdo by neznal tyto notoricky známé špagety, které však u nás doma mají pořád úspěch.
Uvaříme si dobré špagety nejlépe italské značky, zcedíme a necháme v hrnci.
Mezi tím si na oleji orestujeme cibulku nadrobno, přidáme slaninu a opepříme. Do nádobky si nastrouhám parmezán, přidáme žloutky, smetanu, osolíme a promícháme. Vlejeme do hrnce se špagetami, promícíme a můžeme podávat.
Kdo chce, může si posypat ještě hoblinkami parmezánu. Dobrou chuť!
Podrobné info: