

| Ingredience: | |
| kuřecí prsa | 1 ks | 
| špagety | 4 porce | 
| sýr Halloumi | 200 g | 
| pomeranč | 1 ks | 
| citron nebo limetka | 1 ks | 
| mladá cuketa | 1 ks | 
| čerstvá máta | velký svazek | 
| olivový olej | 1 dcl | 
| sůl | dle chuti | 
| pepř | špetka | 
Kombinace, která rozhodně stojí za vyzkoušení. Těstoviny v kombinaci s citrusovými plody vás jistě zaujmou svojí chutí.
Do misky vymačkejte šťávu z pomeranče, přidejte olivový olej, polovinu na jemno nasekané máty, sůl a pepř podle chuti a promíchejte.
 Do této marinády dejte kuřecí prsíčka nakrájené na tenké nudličky. Maso nechte marinovat minimálně hodinu, ale klidně i přes noc. 
 Cuketu si nastrouhejte škrabkou na brambory na dlouhé tenké stužky. 
 Maso vytáhněte z marinády a nechte okapat. Rozpalte pánev a maso v ní lehce opečte. Dávejte na něj pozor, protože pomerančová šťáva na mase má tendence se připalovat. Opečené maso vyberte z pánve a ve výpeku a několika lžících marinády nechte lehce prohřát cuketové stužky, tak aby byly stále na skus. 
 Hotovou cuketu promíchejte s masem a uvařený špagetami. Vše dochuťte citronovou nebo limetkovou šťávou. 
 Sýr halloumi nastrouhejte na hrubém struhadle a promíchejte s druhou polovinou nasekané máty a strouhanou citronovou, nebo limetkovou kůrou.