

| Ingredience: | |
| špagety | 400 g |
| mozzarella | 200 g |
| česnek | 4 stroužky |
| cherry rajčátka | 2 hrsti |
| bazalka | dle chuti |
| sušený česnek | dle chuti |
| olej | dle potřeby |
| sůl | dle chuti |
| pepř | dle chuti |
Hezké úterní odpoledne přeji! Tak co jste měli dnes dobrého k obědu? U nás dnes díky slunečnému počasí, bylo lehké a rychlé jídlo, které mám ráda nejen já, ale i děti.
Špagety uvaříme v osolené vodě s kapkou oleje proti slepení. Poté si v pánvi na oleji orestujeme stroužky česneku rozmáčknuté plochou stranou nože, přihodíme rajčátka a zalijeme trochou vody. Jakmile rajčata získají lesklý vzhled, odstraníme česnek a přidáme uvařené špagety, natrhané lístky bazalky a vše dobře promícháme. Pak již jen dochutíme solí, pepřem, špetkou sušeného česneku a přidáme nakrájenou mozzarellu. Až se začne táhnout, můžeme servírovat ozdobené čerstvou bazalkou a mozzarellou, pokud nám ještě trochu zůstane.
Podrobné info: