

| Ingredience na palačinky: | |
| sojové mléko | 1/2 litru |
| špaldová mouka | 200 g |
| žloutky | 2 ks |
| kakao | 2 lžíce |
| fruktóza | 2 lžíce |
| Náplň z tofu: | |
| bílé tofu | 2 balíčky |
| sojová smetana | 3 lžíce |
| med | 1 lžíce |
| citronová kůra | 1 lžíce |
| Na dozdobení: | |
| čerstvá máta | pár lístků |
| čerstvé borůvky | velká hrst |
Zdravé špaldové palačinky s krémem, můžete podávat, jako dezert, ale také velmi vydatný oběd, pro milovníky sladkého. To už nechám na vás. Popřeji jen dobrou chuť a můžeme se vrhnout na jednoduchý recept.
Jdeme na absolutně rychlý, chutný a barevný recept.
Suroviny na palačinky promícháme důkladně metličkou v míse a necháme asi 15 min odstát. Poté na vymazané pánvi smažíme tenké palačinky.
Mezitím si umícháme krém na náplň jednoduše v misce a propláchneme čerstvé borůvky.
Jakmile jsou palačinky hotové, potíráme je krémem a zdobíme borůvkami. Nakonec smotáme do ruliček a zdobíme čerstvou mátou.
Dobrou chuť!