

| Ingredience: | |
| polévková směs Umbrie LeGracie | 1 balení |
| masový nebo zeleninový bujon (nebo droby) | dle chuti |
| špenát | 100 g |
| česnek | 2 stroužky |
| olivový olej | 2 lžíce |
| vejce | 4 ks |
| kokosové mléko | 100 g |
| semínka | na posypání |
| sůl | dle chuti |
Připravila jsme pro Vás polévku, která ale hravě poslouží jako hlavní chod. Navíc je plná zdravých sacharidů. Je potřeba si hlídat ve stravě i bílkoviny, které napomáhají k tomu, abychom si udrželi svalovou hmotu. Proto jsem do polévky přidala volské oko a zdravé tuky jsem doplnila nočkem z kokosového mléka.
Směs na polévku připravíme dle návodu. Až zalijeme vodou, tak přidáme bujon, špenát, česnek a necháme vařit cca 20 minut.
Připravíme si volská vejce a pomocí dvou lžic noček z kokosového mléka.
Pokud jsme do polévky dali kosti či droby, tak je vyjmeme a pečlivě rozmixujeme polévku na hladkou konzistenci. Pokud chcete polévku ještě zjemnit, můžete kokosové mléko vmíchat přímo do ní.
Naservírujeme s vejcem, nočkem a posypeme semínky.
Podrobné info: