

| Ingredience: | |
| maso | 2 plátky |
| najemno nakrájený pórek | hrst |
| cibule | 1 ks |
| olej | 3 lžíce |
| koření na guláš | 1 lžička |
| kuskus | 1/2 hrnku |
| slanina | 20 g |
| drcený kmín | špetka |
| sůl | dle chuti |
| vývar/voda | dle potřeby |
Kdo by neměl rád rychlovky? Oběd šup šup. Za dvacet minut je na stole!
Plátky masa a slaninu nakrájejte na malé kousky. Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno. V pánvi rozpalte olej a orestujte cibuli. Nechte jí zezlátnout a přidejte maso se slaninou. Nechte zatáhnout a přidejte pórek, kmín, sůl, koření a kuskus. Vše důkladně promíchejte. Zalijte vodou, jen tak centimetr nad směs. Nechte prohřát. Když je voda odpařená a kuskus měkký a vláčný, hned podávejte. Kuskus má snahu pořád bobtnat, takže za deset minut bude zase suchý, proto je nejlepší ho servírovat ihned. Servírujte s rajčatovým salátem.
Podrobné info: