

| Ingredience: | |
| chleba nebo veka | dle potřeby |
| vejce | 4 ks |
| strouhaný ementál | 90 g |
| strouhaná mozzarella | 90 g |
| sůl | dle chuti |
| pepř | dle chuti |
| pikantní hořčice | dle chuti |
| větší cibule | 1 ks |
| barevná nakládaná zelenina | dle chuti |
| sýr | na posypání |
| jarní cibulka | na posypání |
| beraní rohy | na ozdobu |
Máte rádi chleba ve vajíčku? Pak pro vás mám recept na něco podobného a můžete jej podávat například k večeři či svačině.
Vejce vyšleháme se strouhanými sýry. Potřeme na pečivo, rozehřejeme olej a namazanou stranou vložíme pečivo se sýrem do rozpáleného oleje. Smažíme dozlatova z jedné i z druhé strany. Pečivo s omeletou potřeme po osmažení hořčicí, poklademe pokrájenou cibulkou, naloženou zeleninou, pokrájenými beraními rohy a posypeme zbylým strouhaným sýrem a jarní cibulkou. Podáváme ke svačině nebo k večeři.
Podrobné info: