Pažitka
Název:

Tagliatelle s cuketovou omáčkou a kuřecím masem


Tagliatelle s cuketovou omáčkou a kuřecím masem


Ingredience:
Ingredience:
malá cuketa1/2 ks
kuřecí prso1 ks
těstovin Tagliatelle250 g
smetana na šlehání1 kelímek
rozmarýn1 snítka
sůl špetka
pepř špetka
Postup přípravy:

Snadná a vynikající omáčka, která se hodí jak na těstoviny nebo noky. Tak i třeba do rizota či jako přeliv přes maso.

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a zlehka osmažíme
Poté do pánve přidáme nahrubo nastrouhanou cuketu a společně osmahneme dozlatova. 
Poté podlijeme smetanou ke šlehání, přihodíme snítku rozmarýnu a necháme omáčku zredukovat. 
Bylinku vyjmeme, omáčku dosolíme a dopepříme dle chuti a smícháme s uvařenými těstovinami a klidně ještě prohřejeme na pánvi.

Doboru chuť!

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Barbora Charvátová

    zavřít okno