Pažitka
Název:

Tagliatelle s tuňákem a rukoulou


Tagliatelle s tuňákem a rukoulou


Ingredience:
těstoviny Tagliatelle300 g
extra panenský olivový olej4 lžíce
česnek (jemně nasekaný)1 stroužek
tuňák v extra panenském olivovém oleji2 konzervy (2 x 260 g)
rukola + na ozdobu vetší hrstka
kůra a šťáva z citronu1 ks
Ingredience:
Postup přípravy:

Jeden z rychlých, jednoduchých a chutných receptů, které vás rozohodně nezklamou.

Uvařte těstoviny ve velkém hrnci v osolené vodě tak, aby byly al dente. Mezitím zahřejte olivový olej v jiném velkém hrnci, přidejte na drobno nasekaný česnek a vařte 1 minutu.

Sceděného a pomocí vidličky vymačkaného tuňáka přidejte k česneku na pánev, chvíli promíchejte  a přidejte rukolu. Ochutíme solí a pepřem a vmícháme citronovou kůru a šťávu.

Uvařené a sceděné těstoviny přidejte do směsi tuňáka. Dobře promíchejte dohromady a ihned podáváme, pokapané trochou extra panenským olivovým olejem a ozdobené další rukolou.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
pazitka.cz

    zavřít okno